Wat u moet weten wanneer het tijd is om een ​​nieuw HVAC-systeem te kopen

Frequente reparaties, slechte prestaties, torenhoge energierekeningen – verwarmings- en koelsystemen hebben een manier om u te laten weten wanneer het tijd is voor vervanging. Een nieuwe installatie van een HVAC-systeem biedt kansen om uw comfort te maximaliseren en tegelijkertijd uw energiekosten tot een minimum te beperken. Dit is wat u moet weten om ervoor te zorgen dat u het meeste uit uw investering haalt.

Vergelijk SEER-beoordelingen

Wanneer u in een vochtig subtropisch klimaat zoals Houston leeft, kan het installeren van een zeer efficiënt airconditioningsysteem u een hoop geld besparen. De Seasonal Energy Efficiency Ratio (SEER) maakt het gemakkelijk om appel-tot-appel vergelijkingen te maken bij het selecteren van uw nieuwe HVAC-systeem. Hoe hoger de SEER-rating, hoe meer geld u in uw zak houdt. Als uw huidige airconditioner meer dan 10 jaar oud is, kunt u dat verwachten bespaar tot 40% van uw koelkosten door deze te vervangen door een efficiënter systeem.

Het belang van de juiste maatvoering

In HVAC-terminologie verwijst maatvoering naar de koel- of verwarmingscapaciteit van het systeem, niet naar de fysieke afmetingen. Voor een optimale werking moet de maat overeenkomen met uw unieke comforteisen. Een ondermaats AC-systeem heeft niet genoeg stroom om je koel te houden bij warm weer. Een te grote verwarming verspilt energie door veelvuldig aan- en uitzetten. Een gekwalificeerde HVAC-aannemer berekent de koel- en verwarmingsbelasting van een gebouw om de juiste maat te bepalen.

Ontdek de opties van uw HVAC-systeem

De HVAC-systemen van vandaag beschikken over een scala aan functies die de prestaties en efficiëntie verbeteren. Slimme thermostaten houden uw temperatuurvoorkeuren bij en passen de werking van het systeem aan om uw ideale comfortniveau te behouden. Ventilatoren met variabele snelheid passen de ventilatorsnelheden aan uw comforteisen aan. Ingebouwde waarschuwingen waarschuwen u om het filter te vervangen of routineonderhoud in te plannen. Uw vertrouwde HVAC-professional kan u helpen bij het selecteren van het systeem dat het beste bij uw behoeften past.

Wanneer het tijd is om uw comfort te verbeteren, neem dan contact op met Davis Air Conditioning & Heating. Met meer dan 50 jaar ervaring zijn wij uw premier voor installatieservices voor HVAC-systemen in Houston en de omliggende gemeenschappen. Bel ons vandaag!

ZIE JE GEDACHTEN

   Leave a reply

   Ventilator-kachel.nl
   Logo
   Enable registration in settings - general
   Compare items
   • Total (0)
   Compare
   0
   Shopping cart